Tööpakkumised 2024. aasta suveks

Emma Kivilo G3 RO

Tärkav suvi on eelkõige puhkamiseks ja päikese käes mõnulemiseks, kuid mõnikord oleks vaja ka natuke taskuraha teenida. Samas on noorele sobivat hooajalist tööd keeruline välja nuhkida, nimelt sellist, mis sobiks kokku isiklikke huvidega. Selleks puhuks oleme kogunud kokku mõned tööpakkumised, millest võiks selle õige leidmisel abi olla. 

Oled suur kohvisõber, super suhtleja ning sooviksid võimalusel teha tööd ka kooli kõrvalt? Sinule sobiks ideaalselt töö Reval Café klienditeenindajana. Nad pakuvad paindlikku graafikut, ettevõttesiseseid üritusi ning väga-väga palju kohvi. Kui see kirjeldus pani su silma särama, siis saada neile oma CV.

https://www.cvkeskus.ee/klienditeenindaja-tallinnas-esperan-ou-905631

Kui sinu plaanid suveks sisaldavad aias nokitsemist, huvitud eri taimedest ning ei pelga füüsilist tööd, siis kandideeri klienditeenindajaks Hortese välimüügi platsile. Seal saad näpud mulda ja rõõmustada kliente oma aiaroheluse teemaliste nõuannetega.

https://www.cvkeskus.ee/klienditeenindaja-hortese-valimuugi-platsidel-viimsi-ja-merimetsa-tallinn-tallinnas-hortes-as-902572

Loomasõpradele pakuvad klienditeeninduses töökohti nii PetCity kui ka Bosse lemmikloomapood. Seal saad rakendada oma teadmisi koduloomade ja nende toitumise kohta ning suhelda erinevate loomaomanikega, et soovitada tooteid, mis just nende lemmikule kõige paremini sobiksid.

https://www.cvkeskus.ee/otsime-loomasobralikku-klienditeenindajat-laagri-petcitysse-tallinnas-pet-city-ou-900897 https://www.cvkeskus.ee/klienditeenindaja-ulemiste-keskuse-bosse-tallinnas-bramham-trade-ou-902257 

Kõikidele raamatuhuvilistele võiks hea võimalusena tunduda töö Rahva Raamatu peatselt avatavas Tallinna raamatupoes. Lisaks klientide aitamisele ja oma lugemuse suurendamisele on kaupluse töötaja ülesanne väljapanekute kujundamine, mis lisab tööpäevale loomingulisust.

https://www.cvkeskus.ee/rahva-raamatu-peatselt-avatava-kaupluse-klienditeenindaja-tallinnas-rahva-raamat-as-902289

Need, kellel on tehnikavidinate peale taipu, võiksid kaaluda Schboti robotkodumasinate müüjaks kandideerimist. See on hea viis panna proovile oma müügimehe oskused ja sarm, et müüa mõnele kahtlevale kliendile üks (või miks mitte mitu) robotabilist.

https://www.cvkeskus.ee/tule-roboteid-muuma-schboti-muugipunkti-tallinnas-schbot-robotics-ou-901191

Ainulaadne kogemus üle 18-aastastele tööotsijatele on minna suveabiliseks Tallinki pardale. Kui nimetaksid ennast puhtusearmastajaks, siis on sul võimalik oma puhastusoskusi lihvida kogenud töötajate juhendamisel samal ajal ise üle lahe seilates.

https://www.cvkeskus.ee/stjuardess-suveabiline-tallinnas-tallink-grupp-as-904153?__ga=similar_ads

Stiilivaistuga ja natuke rahulikumat töökeskkonda eelistavad noored saavad kandideerida Mango kaupluse müügikonsultandi kohale. Sinult oodatakse klientidele stiilinõu andmist ja esemete soovitamist, kaupluse korrashoidu ning toodete väljapanemist.

https://www.cvkeskus.ee/sarav-mango-muugikonsultant-ulemiste-keskusesse-tallinnas-apranga-ou-902350

Tallinna Lennujaamas töötades on võimalik kohtuda paljude inimestega maailma eri paikadest. Põhjala Deli kohvikus arendad oma suhtlemisoskust, müüd tooteid letist ning korraldad tööd kohvikus.

https://www.cvkeskus.ee/teenindaja-pohjala-deli-kohvikusse-tallinna-lennujaamas-tallinnas-cuce-camp-ou-904529

Kui oled näiteks varem teeninud raha naabrite laste hoidmisega, siis mõtle sellele, et MyFitnessi laspsehoidja saab lisaks laste õnnelikele naeratustele ka tasuta treeninguid ning soodustusi.

https://www.cv.ee/et/vacancy/1176026/my-fitness-as/myfitness-jarve-lapsehoidja?searchId=0864353d-9f3f-4dde-86d0-426bfd245316

Kõiksugune töökogemus on eelis tööturul ja eelneva kogemusega on lihtsam töökohta leida. Jääd tööandjatele paremini meelde, kui oled julge pealehakkamisega ja ei karda küsimusi küsida. Seega haara võimalusest kinni ning alusta kandideerimist juba nüüd, et krabada ära just see kõige magusam eelmainitud töökohtadest.